https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Leta parkering med ett leende

Så står du där igen med en miljon små kvitton - och några böter - från de tusen parkeringar du gjort utanför kunder som inte har förnuftet att bo i hus eller på landet. Men nu kan det vara slut med papperstrasslet.
Leta parkering med ett leende

Nu lanserar Abax och Easypark tjänsten Park ´n Go, som är tänkt att låta kringkuskande hantverkare slippa en stor del av sina parkeringsutgifter. Park ´n Go kombinerar Easyparks parkeringsapp med Abax teknologi inom elektroniska körjournaler.
– Vi vet att många företag har för höga parkeringskostnader och att administrationen av dessa tar mycket tid. Som ett svar på det problemet är vi stolta över att kunna lansera Sveriges bästa parkeringstjänst för företag; Park ´n Go. Det här är ett bra exempel på hur nya digitala tjänster kan förenkla ett företags verksamhet och göra den mer lönsam, säger Mathias Eliasson. Abax vd i Sverige.

Park ´n Go består av tre delar: Easyparks mobila betalningslösning, Abax mjukvara som läser av bilens rörelser och modulen som binder samman de båda delarna. När Park ´n Go är installerat avslutas parkeringen automatiskt när bilen lämnar parkeringsplatsen och inga kvitton behöver sparas. Alla bilrelaterade kostnader som parkeringskostnader, eventuella vägtullar och själva körningen samlas i förarens körjournal.

Park’n Go är alltså tänkt att kraftigt kapa den tiden som företag lägger på administration, men här menar Abax och Easypark att man även kan sänka sina kostnader i rena kronor och ren: en undersökning gjord av EasyPark visar att svensken i genomsnitt betalar 25 procent för mycket i parkeringsavgifter när de betalar med kort eller kontanter.

SKRIVEN AV
Per Wallin
Reporter, fotograf och redaktör på DMH
Journalist från Västerås med bland annat ett Mongol Rally på meritlistan. Nästa mål är att äta världens största geléråtta (cirka åtta kilo). Skriver om bygg- och hantverksbranschen i stort, i väntan på genombrottet som Harlequin-författare. Tar gärna emot tips från er på per.wallin@dmh.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.