Lägre rotationsenergi

Husqvarna släpper kraftfull, batteridriven kärnborr
Lägre rotationsenergi

Handhållen borrning med riktigt stora borrkronor, exempelvis för rör, eluttag, kablar eller ventilations- och luftkonditioneringsenheter, är väl spontant ingen syssla man gör på sin lediga dag. Eller ens på jobbet för den delen, om du inte har tillgång till rätt utrustning.

Husqvarnas nya, batteridrivna 1,4 kW kärnborrmaskin DM 540i är din bästa kompis när det kommer till lätt armerad betong, men klarar även material som tegel och lättare viktblock, och kan användas både vid våt- och torrborrning.

DM 540i är särskilt framtagen för handhållen borrning med borrkronor upp till 75 mm, eller 100 mm om du använder stativet DS 150 (tillval). Permanent magnetmotor ger en lägre rotationsenergi, som i sin tur gör att motorn stannar snabbare om borren skulle fastna. Sidomatat batteri optimerar kylningen och minimerar damm/slammupptagning.

Och självklart kan maskinen anslutas till Husqvarna Fleet Services för detaljkännedom om data som drifttider, serviceintervaller samt var maskinen befinner sig. Läs mer på www.husqvarna.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.