Läcker skyddssandal med genomtrampssäker textilsula

Läcker skyddssandal med genomtrampssäker textilsula

Är skyddsskorna för varma i sommarhettan? Varför inte prova en sandal? Sportiga e.s. Banco från Engelbert Strauss är inte bara riktigt snygga – de uppfyller även, tack vare detaljer som NanotoeTM-plasttåhätta och genomtrampssäker textilsula av keramiskt behandlade textilfibrer, rådande säkerhetsstandarder. 

Nämnde vi passformen? Lyssna bara på det här: Ovanmaterial av mikrofiber med perforering och öppningar i sömlös bearbetning. Vadderad krage och plös av andningsaktiv mesh. Urtagbar, heltäckande anatomiskt formad iläggssula. Steglöst ställbart kardborrband. Kan Engelbert Strauss inte bara tillverka en större variant av skon, som man sedan kan få bosätta sig i?

38–48 är storlekarna som gäller. Ett gäng stiliga färgkombos finns att tillgå. Våra favoriter: svart/solröd och pärlgrå/varselgul.

Läs mer på www.engelbert-strauss.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.