Kvalitet och tradition

Kvalitet och tradition

1923 var året när det första numret av den amerikanska veckotidningen Time Magazine publicerades, de första reguljära radiosändningarna i Europa startade och arkeologen Howard Carter öppnade Tutanchamons grav i Egypten. Det var också året som verktygstillverkaren Löwes grundare Walther Schröder registrerade patentet för världens första mothållsklippare, LOWE 1. Att samma klippare fortfarande är en del av Löwes sortiment säger en del om kvaliteten på företagets verktyg. 

Idag tillverkar och distribuerar Löwe klippare, saxar och sekatörer för industri- och trädgård till över 80 länder och deras välrenommerade verktyg används av hantverkare inom flera branscher för smidig och exakt beskärning av till exempel kablar, rör, slangar och lister. Och visst uppfinner man fortfarande nya verktyg. Kolla till exempel in de nya kompakta sekatörerna LOWE 14 och LOWE 15. Löwes sortiment hittar du hos svenska distributören www.toughtools.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.