Kvadratisk pressning – multiverktyg för elektriker

Kvadratisk pressning – multiverktyg för elektriker

Flera verktyg att hålla reda på, eller ett som kan göra flera jobb? Frågar du oss är valet enkelt. Åtminstone när det handlar om produkter som det här kompetenta multiverktyget för elektriker från dina kompisar på KNIPEX. 

Med KNIPEX NexStrip kan du ombesörja ett helt gäng vanligt förekommande arbetsuppgifter inom områden som inomhusinstallationer eller kabeldragning för elektroniska enheter. Avisolering av flexibla och solida ledare upp till 10 mm (med justerbart längdstopp) till exempel.

Eller snabb och exakt kvadratisk pressning av ändhylsor enligt DIN 46228. KNIPEX NexStrip är tillverkad med ett stryktåligt hölje i glasfiberförstärkt plast, och kommer med ett bekvämt flerkomponentshandtag för säker hantering. Vikten stannar på 170 gram. Läs mer på www.knipex.com/se-se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.