Kraftfullt och ultralätt bland Makitas nya kombihammare

Kraftfullt och ultralätt bland Makitas nya kombihammare

Ett vårtecken fullt i klass med tussilagos och citronfjärilar är att Makita oförtrutet fortsätter att bomba ut nya spännande produkter för den professionella marknaden. Den här gången handlar det om två nätdrivna kombihammare. 

HR2651TJ är en kraftfull och slitstark 800 W kombihammare med tre olika funktioner: borrning, hammarborrning och mejsling. Maskinen har samma varvtal och vridkraft i båda riktningarna med brytare för rotationsriktning. HR1841FJ är en extremt lätt och kompakt 470 W kombihammare med två funktioner: borrning och slagborrning – som trots en vikt på endast 2 kilo verkligen levererar oavsett om du jobbar i trä, betong eller stål. Både kombihamrarna är utrustade med smart teknik som SDS-PLUS och AVT-vibrationsdämpning och levereras med Makitas smarta MAKPAC förvaringslåda. Läs mer på www.makita.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER