Kraftfull ny batteridriven cirkelsåg från FLEX

Kraftfull ny batteridriven cirkelsåg från FLEX

Med den nya cirkelsågen CS 62 18.0-EC lägger FLEX grunden för en helt ny generation av kraftfulla, batteridrivna och handhållna sågar. CS 62 18.0-EC är utrustad med en 165 mm sågklinga som är specifikt anpassad till batteridrivna cirkelsågar för maximal effekt och prestanda. Skärdjupet är på 62 mm och den dammskyddade borstlösa motorn ger upp till 30 procent mer effekt än tidigare modeller. 

CS 62 18.0-EC är idealisk för bygg- och renoveringsarbeten av vägg- och takkonstruktioner samt sågning av exempelvis gipsskivor, cementfiberskivor och trämaterial såsom spånskivor eller OSB-skivor. Den kompakta och smala designen med dubbellåsning av gerinställningen gör dessutom att kapningar utförs på ett säkert och effektivt sätt, eftersom sågbladet förhindras att fastna och risken för rekyl därmed är minimal. Läs mer på www.flexscandinavia.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER