Kraft för de tuffaste ytorna

Stationära högtryckstvättar med högt arbetstryck från Kärcher
Kraft för de tuffaste ytorna

Med arbetstryck upp till 250 bar och maximala flöden på 1700 l/h erbjuder Kärchers nya stationära högtryckstvättar i Classic-serien tillräckligt med kraft även för de tuffaste tillämpningarna, och de mest nedsmutsade ytorna.

De nya modellerna hämtar kraften från robust luft- och vattenkylda 4-polig motorer, medan stora vattenfilter skyddar pumpen mot föroreningar och säkerställer låga underhållskostnader.

Eftersom alla driftselement är lättillgängliga på utsidan av maskinen kan arbetstryck och vattenflödet enkelt justeras under arbetets gång. Att koppla på tillbehör som lans, tryckpistol eller slang är, tack vare Kärchers patenterade EASY!Lock-system, lika enkelt.

Att underhållsarbete som oljebyte och rengöring kan utföras utan att lämna in maskinen på service är också ett stort plus. 

Läs mer på www.kaercher.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.