Körjournal och fartkameravarnare

Körjournal och fartkameravarnare

Det Svenska IoT-bolaget Jiricom har tagit fram en integrerad nyhet som du lär tycka om som kör mycket transportbil. Det handlar om en körjournal med inbyggd fartkameravarnare. Med detta sagt vill vi inte uppmana om att köra för fort, för du kanske inte kommer fram alls om du trycker gasen i botten. Produkten heter au2:ONE och är i grunden packad med funktioner som automatisk körjournal, föraridentifiering och trängselskattregistrering. Utöver det är den alltså även utrustad med en fartkameravarnare.

När du närmar dig en stationär fartkamera börjar au2:ONE blinka för att se till att du håller dig på rätt sida om lagen. Kör du redan för fort kommer enheten dessutom att pipa, och fortsätta pipa till dess att du har kommit ned i rätt hastighet. Frågan är, vad ska du lägga alla insparade bötespengar på? Läs mer på www.jiricom.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER