Kompaktlastare med hög transporthastighet

Kompaktlastare med hög transporthastighet

Enligt uppgift så har tydligen transporthastigheten varit något av en ”dealbreaker” för många av Trejons kompaktlastarkunder på förvaltnings- och entreprenadsidan. Gissningsvis är det många av dem som kommer att gilla den här maskinen. 

Vid en första anblick är det kanske inte mycket som skiljer nya Flexitrac 1248CAB-2S från de övriga kompaktlastarna i Trejons 12-serie. Den uppmärksamme kanske dock lägger märke till att bakänden är något längre för att rymma den nya 4-cylindriga Yanmar Euro5-dieselmotorn på hela 48 hästkrafter, nog för att producera ett vridmoment som gör att lastaren kan transporteras med en hastighet av hela 28 km/h.

Levereras i standardutförandet med fyrhjulsdrift, elektrisk hög- och lågväxel, redskapsfäste, hydrauliskt redskapslås, motorvärmare samt (LED) trafik- och arbetsbelysning. Läs mer på www.trejon.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER