Kompakta excenterslipmaskiner – som kan styras med en hand

Kompakta excenterslipmaskiner – som kan styras med en hand

Trappor, fönsterluckor, lister, dörr- och väggpaneler. Nybyggnation, renovering eller restaurering. När det kommer till jobb som att ta bort färg och lack, eller att skapa jämna, stiliga ytor i största allmänhet, är de här nya, kompakta och sladdlösa excenterslipmaskinerna från Bosch, en 12V- och en 18V-modell, dina nya bästa kompisar.  

Den något nättare GSS 12V-13 Professional, som väger in under kilot (975 gram), är perfekt för arbetsmoment där du behöver slipa ovanför huvudhöjd, eller i trånga utrymmen. Behöver du mer kraft, och ett snabbare resultat på större ytor, så är storebror GSS 18V-13 Professional (vikt: 1 615 gram) ett bättre alternativ.

Båda kan emellertid kompakta nog för att kunna styras med ena handen. Och med tre slipplattor i olika former (kvadratisk, rektangulär och triangulär) att tillgå är det nästan bara fantasin som begränsar användningsområdet. 

Läs mer på www.bosch-professional.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.