Kompakt och kapabel minigrävare

Kompakt och kapabel minigrävare

Högre brytkraft, större grävdjup och upp till 20 procent högre prestanda än jämförbara maskiner i klassen. Är det en kompakt och kapabel minigrävare i 5-tonsklassen du är ute efter till våren? Perfekt, då har Caterpillar maskinen för dig. 

Cat 305 CR, den senaste maskinen i Caterpillars Next Generation-minigrävarserie, kommer nämligen med ett förbättrat hydraulsystem och en helt ny motor som levererar nästan 9 procent mer kraft – egenskaper som borgar för riktigt fina siffror i produktbladet: 49,2 kN med skopa, 28,3 kN med standardsticka och 25,2 kN med lång sticka. Cat 305 CR kommer även med Caterpillars bandstyrning Cat Stick Steer, som ger föraren möjlighet att växla från vanlig styrning med spak/fotpedal till joystick. Mer info hittar du på www.zeppelin-cat.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.