https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Kompakt eller bygel?

Batteridrivna sticksågar från DEWALT.
Kompakt eller bygel?

Om ditt nyårslöfte inför 2019 är att träna mer, signa upp på Tinder eller att adressera ”Lyxfällan”-konsumtionen av Starbucks-latte … Ledsen, you’re on your own! Är ditt nyårslöfte däremot en ny sladdlös sticksåg, kan vi tipsa om att DEWALT nu släpper två nya maskiner till batteriplattformen 18V XR.

DCS334 och DCS335 är namnen på de nya modellerna, som framför allt skiljer sig när det kommer till handtaget, där DCS334 har ett bygelhandtag medan DCS335 har ett kompakt handtag. Idén är att hantverkaren ska kunna välja en maskin som funkar optimalt, oavsett om man vanligtvis sågar materialet ovanifrån eller underifrån. Maskinerna är även tystare och har lägre vibrationer än tidigare modeller, och är utrustade med finesser som variabel hastighetstrigger, dubbla LED-lampor och integrerad dammblås. Sågarna är också kompatibla med DEWALTs Airlock-system för koppling till dammsugare.

Mer info hittar du på www.dewalt.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.