Kompakt 40V blåspistol från Makita

Kompakt 40V blåspistol från Makita

Den senaste större stormen i Sverige, Malik, som passerade landets södra delar i slutet av januari 2022, bjöd på enskilda vindbyar med vindhastigheter upp till 40 m/s. Som en jämförelse är det i runda slängar en femtedel av vindhastigheten som den här 40V-pickan från Makita levererar.

Med sin kompakta storlek, 4-stegs elektronisk hastighetskontroll, kontinuerlig körtid på upp till 50 minuter (med BL4025-batteri) är Makita AS001GZ det perfekta verktyget för jobb som rengöring, avblåsningsarbeten och filterrengöring.

Eller varför inte för att fylla upp gummijollen eller poolen på helgen? Vikten stannar på 1,5–2,5 kg beroende på batteri. Leverereras exklusive batterier och laddare, men inklusive ett gäng munstycken för olika applikationer – vilka du enkelt byter utan verktyg.

Mer info och alla specs finns på www.makita.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.