Peltor lanserar hörselskydd med Bluetooth och PTT-funktion

Peltor lanserar hörselskydd med Bluetooth och PTT-funktion

För dig som redan använder Peltors befintliga hörselskydd WS Tactical XP borde det i princip vara en ickefråga att uppgradera till nya Peltor WS ProTac XP. För dig som använder något annat som du inte är nöjd med, borde det vara lika självklart att åtminstone kolla upp produkten. För här har en hel del förbättrats sedan föregångaren.

Det mest uppenbara är onekligen svarstiden för kåpornas PTT-funktion (PushToTalk), som kapats från 600 till 60 millisekunder – en förändring som mycket väl kan vara kritisk vid tillfällen då du behöver kunna kommunicera snabbt med ledning och kollegor, till exempel så det föreligger risk för olyckor. Med ett uppladdningsbart NiMH batteripaket ligger driftiden på hela 45 timmar (alternativt kan även AA-batterier användas).

Och ja, självklart behåller nya Peltor WS ProTac XP även övrig funktionalitet hos föregångaren, såsom ställbar medhörning och Bluetooth för kommunikation genom DECT-telefon, mobiltelefon eller komradio.

Bland tillbehören finns standardprodukter som hjässbygel, nackbygel och hjälmfäste, samt även FLX2-tillbehörskopplingar för de som behöver sådana.

Läs mer på www.3msverige.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.