Kombinerad fläkt/luftfuktare från EGO POWER

Kombinerad fläkt/luftfuktare från EGO POWER

Fläkt med vattendimma och en lufthastighet på 35 km/h. Eller en effektiv luftfuktare för bättre inomhusklimat. Med FN1800E från EGO POWER, som kommer med sex olika hastighetsinställningar, ett maximalt luftflöde på 7 000 m3/tim och en drifttid på upp till 60 tim (med 5,0 Ah-batteri), är det bara att välja.

När du behöver kyla, kör igång fläkten. Vill du använda enheten som luftfuktare är det bara att släppa ned insugningsfiltret i en hink med vatten.

FN1800E, som kan användas både inomhus och utomhus, kommer även med 225 graders justeringsvinkel, samt kraftiga hjul och teleskopiskt draghandtag för enkel förvaring och transport.

Riktigt tyst är den dessutom. 42 dB i läge ett, närmare bestämt. FN1800E är kompatibel med samtliga batterier i EGO POWER:s ARC Lithium-serie.

Läs mer på www.gronaverktyg.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.