Koll på klimatet

IP 54-klassad luftfuktighets- och temperaturmätare från Chauvin-Arnoux
Koll på klimatet

Korrekt luftfuktighet i hemmet eller på jobbet är inte bara en fråga om komfort och hälsa. För mycket av det goda kan också innebära problem med mögel och andra fuktrelaterade tragedier. Med ett instrument Chauvin-Arnoux nya luftfuktighets- och temperaturmätare CA1246 har då full koll på relativ luftfuktighet, omgivningstemperatur samt daggpunkt – och kan effektivt mota Olle i grind innan problem uppstår. IP 54-klassade CA1246 kommer med stor bakgrundsbelyst display, licensfri svensk mjukvara, noggrannhet på 2 procent och ett gäng smarta funktioner som Min/Max/Hold, loggningsfunktion med alarm, fjärravläsning och rapporter.

Via Bluetooth kan CA1246:an även anslutas till Chauvin-Arnoux värmekameror CA1950 och CA1954, och då visa temperatur och luftfuktighet direkt i värmekamerans display. Läs mer på www.chauvin-arnoux.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.