Klimatsmarta versioner av Tarketts vinylkollektioner

Klimatsmarta versioner av Tarketts vinylkollektioner

Med tanke på hur länge plastgolv varit ”fraktionen som återvinningsgudarna glömde” så är det naturligtvis extra kul att det börjar röra på sig även här. Visste du till exempel att Tarketts slitstarka vinylkollektioner iQ Eminent och iQ Granit numera går att beställa i klimatsmarta versioner med bio-attribuerad och fullt återvinningsbar vinyl med hela 36 procent lägre CO2-avtryck? 

Båda kollektionerna, som utöver golv även kan användas på väggar och möbler, kommer dessutom i ett gäng helt nya mönster och färger. Ja, faktum är att själva uttrycket nästan verkar ha moderniserats mer än kollektionernas miljöegenskaper.

Numera finns iQ Eminent-kollektionen i totalt 26 färger, medan iQ Granit-kollektionen kommer i två olika mönsterbilder och totalt 50 färger. Läs mer på www.tarkett.se.

Du har väl inte glömt att anmäla dig till Transportbilsdagen den 26 augusti?


SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER