”Klassledande vridmoment” 

Milwaukee breddar 18V-plattformen med nya handverktyg
”Klassledande vridmoment” 

Kompakt storlek. Högre arbetshastigheter. Med tre nya verktyg på 18V-plattformen flyttar Milwaukee åter igen upp ribban för handhållet. En slagborrmaskin, en borrskruvdragare och en hex-slagskruvdragare pratar vi om.

Först ut, slagborrmaskinen M18 BLPDRC-502C och borrskruvdragaren M18 BLDDRC-502C, som trots att de bara väger 1,5 kg inklusive batteriet (M18 B5) levererar ett vridmoment på matiga 60,5 Nm (bäst i klassen, enligt Milwaukee) och ett maximalt borrdjup i trä/betong/stål på 52/16/13 mm. 

Än lättare, och starkare, är hex-slagskruvdragaren M18 BLIDRC-402C för bultar upp till M14, som väger in på 1,3 kg inklusive batteri (M18 B4) och levererar ett maximalt vridmoment som toppar ut på 190 Nm. Samtliga levereras med dubbla batterier, laddare (M12-18 C och väska. 

Läs mer på www.milwaukeetool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.