Kilt i sommar?

Kilt i sommar?

Vill du vara ledig och sval på jobbet i sommar? Gillar du att sticka ut från mängden? Då har Blåkläder plagget för dig. När det kommer till rörlighet, bekvämlighet (och självklart stilpoäng för attityd) är det få plagg som kommer i närheten av den här arbetskilten i mjuk och följsam bomull. 

Och ja, det här är ett ”riktigt” arbetsplagg vi pratar om, som kommer med justerbar midja och ett utbud av smarta fickor värdiga vilka moderna arbetsbyxor som helst. Tänk så här: Har det fungerat för de skotska klanerna på slagfältet, så lär det också fungera för dig på bygget.

Arbetskilten finns att tillgå i svart utförande i storlekarna C44 till C58, alternativt i ett varselutförande i storlekarna C46 till C58. Huruvida underkläder ska bäras undertill låter vi naturligtvis vara osagt.

Läs mer på www.blaklader.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.