Kapacitet: Upp till 75 kg tryck

BESSEY rullar ut ny enhandstving och teleskopiskt gipsstöd
Kapacitet: Upp till 75 kg tryck

Hos Hansson & Frife hittar du två nyheter från BESSEY. Först ut: EZR15SET, en ny enhandstving av härdat/polerat stål och glasfiberarmerad polyamid med 2-komponents plasthandtag och kapacitet för upp till 75 kg tryck.

Tvingen kommer även med en smart frigöringsmekanism placerad i handtaget som gör det enklare och smidigare, både att justera tvingen, och ta bort den när jobbet är klart.

Nyhet nummer två är en kortare, GS-certifierad version av BESSEY:s tre stycken befintliga teleskopiska gipsstöd, STE90, med ett inställningsområde 575 till 910 mm – ett gångbart alternativ för jobb som till exempel köks- och butiksinredning eller inriktning av väggelement.

Här är det kanske framför allt lastkapaciteten som sticker ut. Med teleskopstången fullt utdragen ligger den på hela 350 kg.

Läs mer på www.bessey.de.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.