https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Kapabel 650-grammare

Rak pneumatisk slipmaskin för begränsade utrymmen från Norton.
Kapabel 650-grammare

”Ett måste för alla metallarbetare” säger Norton om lanseringen av sin senaste raka pneumatiska slipmaskin. Och visst, nog låter det inte helt fel med en maskin på 650 gram i verktygslådan, som ändå levererar upp till 25 000 rpm? En smidig maskin är det hur som helst, och ett vettigt val för slipning, bearbetning och polering i svåråtkomliga utrymmen, eller när endast små ytor behöver åtgärdas. 

Funktioner som hastighetsreglering, spindel med dubbellager och ergonomiskt handtag levererar bra finish, låga vibrationer, bättre komfort/kontroll och en lång livslängd. 

Maskinen kan köpas separat eller tillsammans med Nortons proffskit med ett komplett sortiment av specialprodukter som slipduksstift, hylsor, lamellslipstift, slipstift, och hårdmetallfilar. Norton rekommenderar för övrigt ett arbetstryck på 6 bar (90 PSI) för bästa resultat.

Mer info finns såklart på www.nortonabrasives.com/sv-sv

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.