Jordbävning? Inga problem!

Två nya ankarmassor för extrem belastning från ESSVE.
Jordbävning? Inga problem!

När det kommer till uppgifter som att förankra balkonger, grundskruvar till höga hallbyggnader eller andra applikationer som kräver extrema lastvärden, då är utbudet av ankarmassa ärligt talat inte jättestort. Särskilt inte när du är tvungen att jobba med sprucken betong. Med det sagt kan det vara värt att lägga ESSVEs två nya ”tungviktare” ESSVE ONE och ESSVE HY på minnet.

ESSVE ONE är godkänt för montage i murverk – till och med vid risk för seismiska rörelser (jordskred och jordbävningar) medan ESSVE HY är godkänd för eftermontering av armeringsjärn, till exempel när betongstrukturer skall byggas på i efterhand. Båda ankarmassorna uppfyller kraven för BASTA-klassificering, kräver ingen skyddsutrustning och innehåller heller inga giftiga ämnen. Ja, faktum är att du kan hiva förpackningen i den vanliga plastsorteringen efter slutfört arbete!

Läs mer på www.essve.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *