https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Jocke vann verktyg för 30 000 kronor

Yes, DMH har delat ut priser igen! Och som vanligt handlar det om riktigt fina grejer för yrkesproffs snarare än trisslotter och biobiljetter.
Jocke vann verktyg för 30 000 kronor

Av de hundratals tävlande som föranmälde sig till Transportbilsdagen 2019 var det Jocke Holfve från Holfves VVS & Entreprenad AB i Stockholm som kammade hem ett verktygspaket från DEWALT till ett sammanlagt värde av 30 000 kr. 

DEWALT-paketet: 

borrskruvdragare DCD996, slagskruvdragare DCF887, vinkelslip DCG405, SDS+ borrhammare DCH273, cirkelsåg DCS570, tigersåg DCS367, multiverktyg DCS355, XPS Kap- och Gersåg DW717 och arbetslampa DCL050. Plus ett gäng laddare, batterier och stiliga Toughbox förvaringsväskor. 

– Verkligen kul att få tillgång till så mycket nytt batteridrivet, säger Jocke. Särskilt grejer som inte används så mycket i min bransch, men som man alltid har nytta av. Bland verktygen är det kanske framför allt sågarna och multiverktyget som sticker ut.

Hittade du några nya favoriter på Transportbilsdagen? 

– Jag provkörde bland annat den nya Dogden, Ford Transiten och kollade även en del på inredningar. Dodgen är en riktigt fin bil, men den kostar ju därefter också. Jag gillar konceptet [Transportbilsdagen], att man kan syna och jämföra många olika bilar på samma ställe.

Stort grattis till Jocke från oss på DMH! 

Vill du vinna tre gånger så mycket prylar och verktyg som Jocke? Håll utkik efter DMHs Julkalender och anmäl dig så du inte missar någon lucka!

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.