Jobba med laddaren inkopplad

Tyst, elektrisk minigrävare från TAKEUCHI
Jobba med laddaren inkopplad

Åtta timmars jobb på två timmars laddning. Att elektriska entreprenadmaskiner idag kan leverera drifttider på en hel arbetsdag är inget unikt i sig. Vad som skiljer TAKEUCHI:s senaste 24,7 kWh minigrävare TB20e, som premiärvisades i EMS monter på Entreprenad Live i Göteborg i början av september, från de flesta konkurrenterna är att du kan arbeta med laddaren inkopplad.

En gedigen maskin är det dessutom. TB20e, som är byggd med samma robusta stålkonstruktion, bom och underrede som TAKEUCHI:s större grävmaskiner (och kan arbeta i temperaturer ned till -15 grader C), kommer med en lång grävarm, en skopa på 75 liter och ett maximalt grävdjup på 239 cm.

Infällbart underrede och en svängradie på strax över metern (107,5 cm) gör att maskinen kan användas på arbetsplatser med mycket begränsad åtkomst. Och såklart, i urbana, ljudkänsliga miljöer.

Läs mer på www.ems.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.