Jämnare skärning

Kapmaskin först ut på Husqvarnas nya batteriplattform PACE
Jämnare skärning

I den mån det finns någon som fortfarande tvivlar på batteridrivet som alternativ för de tyngsta ”power tool”-jobben, så borde väl Husqvarnas nya arbetshäst K1 PACE effektivt sätta punkt för den debatten.

Kapmaskinen K1 PACE är den första produkten att lanseras på Husqvarnas nya batteriplattform PACE. Som vanligt när det gäller Husqvarna och kommande produkter är mycket hemligt, och marknadsavdelningen bjuder hellre på formuleringar som ”lägre vibrationer”, ”jämnare skärning” och ”minskad belastning på kroppen” än siffror och fakta.

Det vi vet är dock att maskinen är utrustad med bromsfunktionen X-Halt (som ska kunna stoppa rotationen på ”bråkdelen av en sekund”), att kapen kommer att erbjudas med ett gäng 12” och 14” kapklingor speciellt anpassade för batteridrift och att försäljningen kommer att starta under ”andra halvåret av 2021”.

Läs mer på www.husqvarna.com/se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.