Integrerad programvara

Effektivare inspektioner och färre avbrott med FLIR T860.
Integrerad programvara

Att köra en planerad rutt via kameran är ett bra sätt att effektivisera inspektioner i till exempel komponenter i transformatorstationer, distributionsledningar, tillverkningsutrustning och elektriska/mekaniska system. T860 är det senaste tillskottet i FLIRs T-serie, och den första värmekameran att levereras med den integrerade programvaran Inspection Route som gör att det möjligt att jobba betydligt snabbare på fältet och dessutom enklare att ta fram inspektionsrapporter.

Med FLIR T860, som kommer med kapacitiv 4 tums pekskärm och inbyggd 5 MP digitalkamera, skannar du stora områden från ett säkert avstånd med 640 x 480 upplösning med avancerade mätfunktioner som laserassisterad autofokus och 1-Touch nivå/spänning. Bland tillbehören finns även flera intelligenta, utbytbara AutoCal-linser från 10–70 mm att tillgå, Mer info hittar du på www.flir.eu

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.