Inget behov av laddare

Flexibla arbetsbelysningar med nät- och batteridrift från Mareld
Inget behov av laddare

Nätkabel eller batteri. Med Marelds nya arbetsbelysningar Blaze 3500 och Blaze 6000 är det bara att välja. Båda modellerna är flexibla, extremt stöttåliga arbetslampor som är lätt att ställa på golvet eller montera på stativ. Den välvda formen fungerar som skydd för linsen och förhindrar att linsen smälter om arbetslampan välter.

Ett plus är också att strömförsörjningssladden och adaptern kan användas för laddning av batteriet. Inget behova av laddare, således. 

Som du kanske redan gissat ligger skillnaden mellan de två lamporna i ljusstyrkan, där Blaze 3500 levererar 3 500 lumen och ”storebror” Blaze 6000 (just det) 6 000 lumen.

Färgtemperatur: 5 000. Arbetstemperatur: -20 till +40 grader C. På full respektive halv effekt ligger drifttiden för båda lamporna på 2,5 respektive 5 timmar. Levereras utan batteri. 

Läs mer på www.mareldprolighting.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.