Ingen standardgrävmaskin

Ingen standardgrävmaskin

Om Terminator-roboten från filmserien med samma namn skulle pysslat med någonting vettigt som avfallshantering och återvinning istället för att jaga bortskämda kids och småbarnsmammor på Los Angelos gator skulle han definitivt ha valt Volvo Construction Equipments nya materialhanterare EW240E. 

Den 26 ton tunga EW240E är Volvos starkaste och mest innovativa materialhanterare någonsin. Maskinen är baserad på flera decenniers konstruktionserfarenhet och specialbyggd för materialhanteringsuppgifter med optimal produktivitet, räckvidd och överblick samt minimala driftuppehåll. Jämfört med en standardgrävmaskin har EW240E hydraulmanövrerad hytt, fyra stödben, helgummidäck som standard. Maskinen kan även utrustas med antingen ett svanhalsskaft eller rakt skaft beroende på arbetsuppgift. Smarta funktioner som tomgångsreglering och automatisk motoravstängning bidrar också till en låg bränsleförbrukning. Läs mer på www.volvoce.com/sverige

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.