Inga fler tunga lyft

Ergonomisk säckvagn för byggsäckar i small-segmentet från freightbag
Inga fler tunga lyft

Att handskas med tunga byggsäckar är som bekant ingen picknik. Så vidare du inte a) har ett exo-skelett liggandes på jobbet eller b) jobbar med en lösning som svenska Freightbags nya lösning Säckvagn300 för byggsäckar i Small-segmentet, det vill säga upp till 300 liter och 250 kg. Säckvagn300 både håller, lyfter och transporterar byggsäcken på ett betydligt mer ergonomiskt sätt än din vanliga pirra.

Säcken krokas på och av med en enkel hävrörelse som inte kräver några lyft. Stora hjul och bottenlös konstruktion gör vagnen skonsam mot ömtåliga underlag, och en bredd på 70 cm gör att du enkelt kommer genom smala dörröppningar inomhus. Säckvagn300 är kompatibel med alla Small-säckar på marknaden och fungerar kanon för transporter med flak- och skåpbilar utrustad med ramp eller bakgavellyft.

Mer info hittar du på www.freightbag.com

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.