I stället för kåpor

I stället för kåpor

Lyssna på musik eller poddar med Hifi-ljud. Prata i telefon och jobba med touchstyrning. Allt du kan göra med ett par vanliga, högklassiga In ear-lurar med andra ord. Fast med EU-godkänd hörselskyddfunktionalitet på köpet.

För dig som vill testa ett alternativ till de traditionella kåporna är Festools nya hörselskydd GHS 25 I ett riktigt bra alternativ. De här nätta och IP67-klassade enheterna håller inte bara bullernivåerna under godkända 79 dB, vilket uppfyller EU-standarden EN352. De släpper även igenom tal och omgivningsljud på en säker lyssningsvolym, så att du kan prata med kollegorna utan att behöva ta av hörselskyddet, eller uppfatta varningsljud på bygget.

13 timmars batteritid har du att jobba med, plus ytterligare 25 timmar via den medföljande USB C-laddningsasken. Läs mer på www.festool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

1 kommentar

  • Profilbild jan Olsson skriver:

    Jag har använt dem sedan de kom för ungefär en månad sen. Som hörselproppar funkar de hyfsat, för mig med risig nacke är det skönt att slippa kåporna. Ljudkvaliteten vid lyssning är riktigt hyfsad, men man kan inte reglera volymen på propparna vare sig vid samtal eller lyssnande på musik, utan måste lik förbannat ta fram telefonen för att ändra volymen. Vid telefonsamtal släpper de in ganska mycket oväsen via micken så det blir obehagligt för den du pratar med. Batteritiden är bra, men asken de kommer i är stor och relativt kantig. På fritiden vill man inte ha dem, då är tex jabra bättre. På jobbet är kåporna mycket bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.