Huvudet på teglet

Spana in den nya vibrationssäkra murarhammaren från Hultafors
Huvudet på teglet

Många murare som inte har tillgång till vibrationsdämpade murarhammare, och som därmed måste absorbera hela smällen med sin egen kropp, och vid det här laget fått ta så mycket stryk att de oscillerar även efter ordinarie arbetstid, har i åratal ställt frågan:
– Kannnn vi få ennnn nnnnny hammmmmare, tackkkk?
Svaret är ja! Det kan ni! En vibrationsdämpad sådan! Detta tack vare Hultafors, som dragit öronen åt sig och nu tillverkat en välbalanserad hammare med smal och rak mejsel och spikutdragare med ändstopp. Vibrationerna dämpas genom en stålkonstruktion smidd i ett enda stycke, med en uretanplugg integrerad i hammarhuvudet. Slagytan är såväl härdad som fyrkantig, och medeln har rak underkant och rät vinkel för säker tegelklyvning. Det räfflade Santoprenhandtaget och den ovan omnämnda ändstoppen borgar för att du slipper sätta ofrivilliga och potentiellt tillbudsframkallade distansrekord på bygget. Läs mer hos hultaforsgroup.com.

SKRIVEN AV
Niklas Natt och Dag
Värnpliktig fänrik, filosofie kandidat, kuverteringsmaskinsoperatör (nattskift), reporter, redaktör, seniorredaktör, chefredaktör, frilans, konsult.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.