Husqvarna släpper batteridriven betongsloda med aktiv kylning

Husqvarna släpper batteridriven betongsloda med aktiv kylning

En betongsloda för inomhusbruk? Precis. Och för utomhusbruk såklart, oavsett väderförhållanden. Med batteridrivna BV 30i har Husqvarna plockat fram en maskin med ett riktigt fint effekt/viktförhållande, låga vibrationer och funktioner som snabbladdning och aktiv kylning.

En fördel med batteridriften är vidare att antalet slitdelar är färre, vilket minskar underhållsbehov och serviceintervaller – och helt eliminerar oljebyten och risken att välja fel bränsle. 

Uteffekt: 0,8 kW. Centrifugalkraft: 1,6 kN. Med utbytbart avdragarblad kan fem arbetsbredder användas, från 182–426 cm. Lätt kaross (totalvikten för maskinen stannar på blygsamma 11,5 kg) samt ergonomiskt, justerbart handtag med farthållarfunktion och intuitiv display är också trevlig läsning ur arbetsmiljösynpunkt.

Läs mer på www.husqvarna.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.