Hultafors skär igenom konkurrensen

Ingen hantverkare i någon yrkeskategori ska gå tomhänt tack vare Hultafors
Hultafors skär igenom konkurrensen

Vare sig du är målare, snickare eller elektriker behöver du alltid en bra kniv. Så länge man inte lånade ut den till kollegan igår är den en livräddare i många situationer! Hultafors populära serie med hantverkarknivar växer och får sju nya modeller hösten 2016. Hantverkare i varje bransch ska alltså kunna hitta kniven som passar bäst.

Hultafors har haft nära kontakt med hantverkare under utvecklingsstadiet. De har lyssnat på kraven i de olika yrkeskategorierna för att försäkra om en så bra kniv som möjligt. En precisionskniv har tagits fram med friktionsgrepp, en annan anpassad speciellt för elektrikern för smidig kabelskalning och en Flexikniv med tunt, böjbart blad – perfekt för målaren som behöver skära bort färg- eller silikonspill.

Utöver det finns det två knivar med sågtandat blad med friktionsgrepp – en Repkniv och en räddningskniv med trubbig spets. Det växande intresset för bushcraft och friluftsliv har också haft sin roll under produktionsarbetet. För mer information se www.hultafors.se

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.