https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Hultafors lanserar två nya snabbvinklar

Hultafors lanserar två nya snabbvinklar

Bra journalistik bör ju, som alla vet, ha en vinkel. Men varför nöja sig med en, när man kan kasta in två? Särskilt när Hultafors gjort jobbet åt oss, och rullat ut nya storlekar av deras populära snabbvinkel i massiv aluminium med CNC-bearbetade kanter och anodiserad/lågreflekterande yta som lanserades förra året.

Snabbvinkeln är också utrustad med skalor för kapning av taksparrar, medan spåren inne i triangeln fungerar som stöd för märkning av längsgående linjer eller tillskärning av gipsskivor.

Den största modellen (Large) är det perfekta verktyget för större arbetsstycken som limträbalkar och takstolar, men fungerar även fint som anhåll vid kapning. Minstingen i laguppställningen (Small), som lätt får plats i fickan, är kanon för mindre arbetsstycken såsom reglar och lister, och kan dessutom extraknäcka som gradskiva, eller som guide vid sågning.

Läs mer på www.hultafors.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.