Hultafors breddar sitt sortiment

Hultafors breddar sitt sortiment

Visst är det lite kul på något sätt, att Hultafors som fortfarande tillverkar sin klassiska tumstock med röda ändar från 1883 nu lanserar en ny serie laserverktyg? Lite som om Husqvarna parallellt med sina robotgräsklippare fortfarande skulle tillverka musköter och symaskiner i gjutjärn. 

De nya produkterna är en avståndsmätare, en krysslaser samt en punkt- och krysslaser. HDL 80 är Hultafors första laserbaserade avståndsmätare, ett lätthanterligt verktyg med ett mätområde upp till 80 meter som är perfekt att använda vid mätning av längre avstånd samt vid beräkning av ytor på till exempel väggar och tak. Krysslasern HXL och punkt- och krysslasern PXL är båda lätthanterliga verktyg med hög precision och ljusstarka linjer som är perfekta för jobb som kakelsättning, tapetsering, uppreglingsarbeten eller montering av skåp och hyllor. Mer information hittar du på www.hultafors.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *