Högtryckstvätt med brett användningsområde från Makita

Högtryckstvätt med brett användningsområde från Makita

Få saker i tillvaron är väl mer tillfredställande än att gå lös på en gravt nedsmutsad husgrund eller fyrhjuling med en högtryckstvätt, och varför inte göra det med Makitas nya kraftfulla och miljövänliga högtryckstvätt HW1300?

Två effektlägen ger HW1300 ett brett användningsområde, både inom industrin och för den som vill ha riktigt proffsiga grejer hemma. Det lägre effektläget är perfekt för rengöring av bilar, skärmdörrar och luftkonditioneringar. Växla upp för trätrallar, altaner, stenlagda gångar – eller för att en gång för alla lära grannens hund konsekvenserna av att gå på toaletten på fel sida av tomtgränsen. HW1300 har en smart funktion som minskar motorns varvtal vid lägre effekt. Det gör inte bara att maskinen går betydligt tystare, vattenförbrukningen minskas dessutom med omkring 20 procent i minuten. Som jämförelse använder du upp till 80 procent mindre vatten än om jobbet hade utförts med en vanlig trädgårdsslang. Alla specs hittar du på www.makita.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.