Hög prestanda för alla ytor – utan vibrationer

Hög prestanda för alla ytor – utan vibrationer

Precis som i 90-talsrullen, där Will Smith örfilade utomjordingar (istället för komiker på Oscarsgalan), kan du ha din egen ”Independence day”. Detta genom att beställa INDEPENDENCE, WOLFF:s första åkbara batteridrivna golvstripper som med två batterier ger en drifttid på upp till 12 timmar. 

Kanon för alla typer för alla golvbeläggningar. Med INDEPENDENCE klarar du allt från mjuka mattor till limmad parkett och hård klinker på betonggolv. Antingen sittande direkt på maskinen, eller via fjärrkontrollen – som ger dig friheten att förflytta dig runt maskinen och överblicka arbetet på ett avstånd upp till 75 meter.

Själva maskinen väger 700 kg utan batterier, och levereras med åtta extravikter på vardera 12,5 kg. Vid behov kan ytterligare 16 användas, för en totalvikt av 1 000 kg. 

Läs mer på www.flexscandinavia.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.