Hjälp veliga kunder bestämma sig

Med Nordsjös app är det enklare att visualisera det färdiga resultatet
Hjälp veliga kunder bestämma sig

Nordsjö har uppdaterat sin prisbelönta app Visualizer. En app som gör att man kan provmåla utan ett enda penseldrag. Nordsjö Visualizer använder sig av tekniken ”augmented reality” för att hjälpa kunder med val av färg. Den lanserades 2014, och nu 10 miljoner nedladdningar senare kommer en uppfräschad version som gör målningen ännu enklare.

Videofunktionen är förbättrad i denna version, man kan alltså visualisera med hjälp av rörliga bilder hur sitt ommålade hem kan komma att se ut. En annan funktion är att den har en omedelbar färgväljarteknik – man kan fotografera en bild eller ett kulörprov och måla om rummet direkt. Spara sedan bilden, dela på sociala medier och låt dig färgas av vännernas åsikter.

Med tanke på att 30 procent av konsumenterna har svårt att föreställa sig hur det målade rummet kommer se ut är detta ett intressant hjälpmedel. 39 procent diskuterar dessutom med vänner och familj innan de bestämmer sig, dela-funktionen är perfekt för dem. För mer information se www.nordsjo.se

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER