Hiltis nya arbetshäst 

Hiltis nya arbetshäst 

Rigg- eller stativbaserad samt handhållen våtborrning för genomföringar/kanaler eller infästning av expandrar och armeringsjärn. Torrborrning i murverk för VVS/värme/ventilation eller jobb som montage av kaminer. Med Hiltis nya arbetshäst DD 150 är du rustad för det mesta som arbetsdagen kan tänkas kasta i din väg, åtminstone när det kommer kärnborrning i betong asfalt eller murverk. 

DD 150 har ett diameterområde på 8–162 mm, tre växlar med ett obelastat varvtal på upp till 12 000 varv/min, justerbart sidohandtag och en nyutvecklad Autofeed-enhet som känner av ytan och optimerar borrningen under arbetets gång. Bland specsen lyfter vi gärna också fram display med vattenpass, växelväljare och effektstyrningsfunktion. Plus möjligheten att ansluta maskinen trådlöst till Hiltis vattenhanteringssystem WMS 100 vid Bluetooth. Läs mer på www.hilti.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER