Hilti lanserar lösning för fordonsinventering och tung utrustning

Hilti lanserar lösning för fordonsinventering och tung utrustning

Hilti och Trackunit lanserar nu en lösning för inventariehantering av tung utrustning för transportfordon. Med den nya lösningen kan även större utrustning utrustas med Hiltis Bluetooth-taggar och synliggöras i Trackunits nätverk.

Hilti och Trackunit har haft ett etablerat, strategiskt samarbete under två års tid genom programmet “Works with Trackunit”. Under den resan har man man integrerat över en halv miljon Hilti ON!Track-taggar i Trackunits globala Bluetooth-nätverk.

Med det har man adresserat en av byggbranschens största utmaningar: förlorad produktivitet på grund av dålig koll på verktyg och utrustning. Genom integrationen har betydande framsteg för produktivitet och effektivitet gjorts på arbetsplatserna.

Hiltis färska lösning, med stöd av Trackunits teknik, gör att byggföretag kan övervaka sina inventeringar på distans i realtid.

“MER EFFEKTIV BYGGINDUSTRI”

Dessutom kan varje enskild inventarie, från det minsta verktyget till största grävmaskinen, hanteras på ON!Track-plattformen.

– Vårt åtagande kretsar kring att bli den bästa produktivitetspartnern för våra kunder, säger Michael Neidow, EVP på Hilti Construction Software Unit. Genom att sömlöst integrera Hilti ON!Track-taggar i Trackunits omfattande nätverk har vi inte bara förbättrat synligheten och hanteringen av våra verktyg utan också strömlinjeformat våra kunders operativa upplevelse. Detta partnerskap förkroppsligar vår vision att skapa en mer sammankopplad och effektiv byggindustri.

Soeren Brogaard, vd för Trackunit, om framgångarna med partnerskapet:

– Samarbete är kärnan i framsteg och vårt partnerskap med Hilti är ett utmärkt exempel på hur branschledare kan gå samman för att driva förändring som gör skillnad på riktigt. Två år in i den här resan har vi bevittnat en transformation i hur byggproffs hanterar sina verktyg.

– Genom att öppna vårt globala Bluetooth-nätverk för Hilti ON!Track och introducera vår Hilti Marketplace-app har vi kunnat erbjuda en omfattande lösning som stärker våra gemensamma kunder och underlättar tillgången till kritiska verktygsdata. Vi ser mycket fram emot de framsteg som detta samarbete kommer att föra med sig för byggindustrin.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.