Hela knän.

Ny lösning för shortsbäraren från Blåkläder.
Hela knän.

Kombinationen varmt väder och shorts på arbetsplatsen: Klockrent! Svalt, luftigt och maximal rörlighet. Kombinationen shorts och knästående sysslor i obekväma arbetsställningar: Mindre klockrent. Så vidare du inte jobbar med en lösning som Blåkläders nya elastiska knäskyddsficka i CORDURA-stretch, särskilt framtagen för just de kortare byxmodellerna.   

Knäskyddsfickan, som är inspirerad av idrottens knästöd, är designad som en tub som enkelt kan träs på och av benet vid behov. Fickan sitter tajt över knäet och ger maximal rörlighet, kommer med luftig mesh på baksidan för ventilation och går att reglera i ovankant med kardborre för bra passform. Den nya fickan passar till Blåkläders knäskydd 4027 och 4057 och kommer i tre storlekar. Rekommenderat pris: 249 kr ex moms. Mer info hittar du på www.blaklader.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER
Det här är en annons | Till sajten >