Hejdå slipkloss!

Mångsidig kantslip med vinkeljustering från Festool
Hejdå slipkloss!

Dammig, tidskrävande slipning med slipkloss. Genomskavda kanter som inte sällan måste göras om. Låter det här bekant så kan det definitivt vara en idé att ta en närmare titt på Festools nya 18V kantslip. Med ES-ETS 125 jobbar du lika flexibelt som för hand, men upp till 50 procent snabbare jämfört med handslipkloss – utan att maskinen varken tippar eller slipar igenom. Frästa, sågade eller fasade kanter. Obearbetat eller lackerat material.

Smala och skrymmande objekt. Till och med rundande konturer, matbord och innerhörn. Med vinkeljustering, två slipinställningar (hard/soft) och kalibreringsbar skala som arbetsredskap är inget jobb för stort eller för litet – och även fria vinklar kan mätas och spärras utan verktyg. Komplettera med filtersäck/dammsugare, eller med Festools nya stabiliseringsbord AH-ES-ETS/ETSC.

Mer info och alla specs finns på www.festool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.