https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Heavy metal

Bekvämare och snabbare kapning med nya skivor från Norton.
Heavy metal

Quantum of Solace (2008), för de som fortfarande efter decennium ligger sömnlösa över vad Bond-franchisens mest bajsnödiga titel syftade på, kan vi nu meddela svaret – slipskivor. 

Quantum3 är namnet på Nortons två nya slipskivor för användning i vinkelslipmaskin och kapning av material som kolstål, höglegerade kromlegeringar, rostfritt och andra hårda legeringar. Skivorna är tillverkade med ett nyutvecklat keramiskt slipmedel och ett nytt bindemedel som ger slipkornen en jämnare spridning i kapskivan – vilket i sin tur ger en mer konstant avverkning enligt den gamla fina ”råttan på repet”-principen. Lägre vibrationsnivåer gör också att du kan jobba bekvämare och effektivare, med lägre arbetstryck på maskinen. Quantum3-skivorna kommer med 115 och 125 mm diameter, med antingen 1,3 mm eller 1,6 mm tjocklek

Mer info hittar du på www.nortonabrasives.com/sv-sv

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.