Här är alla vinnare på årets Hantverkargalan

Här är alla vinnare på årets Hantverkargalan

På fredagskvällen blev Hamburger Börs den lysande platsen för Årets Hantverkare och Hantverkargalan 2023. Galan samlade 200 hantverkare från hela landet och blev en hyllning till branschens skickliga yrkesmän. Av årets över 6 600 nominerade företag var det 14 stycken som röstades fram av sina kunder som vinnare inom kategorierna Bygg, El, VVS, Måleri, Golv och Badrum.

Hantverkargalan, som är en årlig höjdpunkt i branschen, belönar de mest enastående prestationerna med utmärkelsen Årets Hantverkare. Galan fungerar som en hyllning till branschens hängivna yrkesmän och kvinnor och fortsatte för 8:e året i rad att befästa sin plats som en viktig institution inom branschen.

STJÄRNBESTRÖDD UNDERHÅLLNING

Konferencier för kvällen var den karismatiska tvåfaldiga vinnaren av Årets manliga komiker, Kristoffer Appelquist, som med sin charm och entusiasm guidade publiken genom en minnesvärd kväll fylld av spänning och firande.

Det musikaliska bidraget för kvällen togs om hand av coverbandet Playboys, som levererade enastående rockmusik. Särskilt märkbart var Jakob Samuel, tidigare frontman för bandet The Poodles, som ledde bandet med sin kraftfulla sång. Deras framträdande bidrog till att sätta den perfekta tonen för kvällens festligheter.

HÖJDPUNKTEN OCH VINNARNA

Höjdpunkten på galan var utdelningen av utmärkelsen i de olika kategorierna, där framstående företag och yrkesmän tog emot titeln Årets Hantverkare.

De framröstade vinnarna inom kategorierna Badrumsentreprenör, Golventreprenör, Elföretag, VVS-företag, Måleriföretag och Byggföretag blev firade för sin kompetens, kvalitet och service.

Kristoffer Appelquist korade följande fjorton vinnare på Hamburger Börs stora scen:

VVS-företag Små
Aktiebolaget Erlandsson’s VVS & Fastighetsservice

VVS-företag Medelstora
Sjövalla VVS AB

VVS-företag Stora
Carlaplans Rör AB

Elföretag Små
Hyr en timme i Nacka

Elföretag Medelstora
Gästrike Solkonsult AB

Elföretag Stora
Elektropartner Nacka AB

Måleriföretag Små
DC Måleri AB

Måleriföretag Medelstora
Vaksala Måleri AB

Måleriföretag Stora
Let’s Paint

Byggföretag Små
Göteborgs Byggteam AB

Byggföretag Medelstora
Allt i 1 Bygg Huskvarna AB

Byggföretag Stora
Hemfixarna Nordic AB

Golventreprenör
PO Golv & Bygg AB

Presenterad av Litex: Årets Badrumsentreprenör
Edlunds Kakel, Klinker & Byggservice AB

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.