Han tar över som ny butiksansvarig för AB Karl Hedin Bygghandel

Han tar över som ny butiksansvarig för AB Karl Hedin Bygghandel

Erik Liss har utsetts till ny butiksansvarig för AB Karl Hedin Bygghandel.
– Jag ser fram emot min nya position, säger Erik Liss.

Erik Liss har en bred erfarenhet av kundservice och ledarskap i sin tidigare roll som platschef för AB Karl Hedin Bygghandel i Borlänge, där han drivit projekt för att öka kundnöjdheten, effektiviserat processer och utvecklat medarbetarna.

Totalt har Liss nära tjugo års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och har dessutom en examen som marknadsekonom på IHM Business School samt en kandidatexamen som beteendevetare (inriktning psykologi) från Högskolan Kristianstad.

– Vi är mycket nöjda med att se Erik som vår nya butiksansvarig. Han har en gedigen erfarenhet inom säljprocesser och framför allt inom detaljhandeln med fokus på butiksförsäljning, samt att han varit platschef hos oss och fått erfarenhet inom försäljning av byggmaterial, säger Henrik Hammargren, vice vd för AB Karl Hedin Bygghandel i ett pressmeddelande. Vi tror att han kommer att bidra till att stärka vår position som en lokal och personlig bygghandel med ett optimerat sortiment av kvalitetsprodukter.

“STOR POTENTIAL”

Huvudpersonen själv ser fram emot sin nya position.

– Som jag ser det finns det stor potential inom området butik. Både hur vi jobbar med befintliga leverantörer och sortiment samt hur vi kan jobba vidare mot att vara konkurrenskraftiga på marknaden. Jag kommer att jobba för att alla våra anläggningar – stora som små – ska få så bra förutsättningar som möjligt.

Erik Liss tillträdde sin tjänst den 1 september 2023 och ansvarar för den strategiska utvecklingen av butikerna inom bygghandeln.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.