Guld i badrummet?

Stilrena, smarta blandare från Duravit
Guld i badrummet?

”En genialisk kombination av mjuka kurvor och exakta kanter” låter kanske lite motsägelsefullt rent formmässigt, men likväl är det så som Duravit beskriver sin nya blandarserie Wave.

En förbaskat stilren produkt är det hur som helst, som dessutom kommer med flera moderna funktioner för att säkerställa effektivitet och hållbarhet utöver vad dina gamla kranar mäktar med. EasyClean för enkel smutsborttagning, HeatLock för effektivt skållningsskydd samt MinusFlow och FreshStart för energi- och vattenbesparingar till exempel. 

Samtliga blandare finns tillgängliga i krom och i mattsvart. För dig som inte nöjer dig med dessa finns även utvalda produkter tillgängliga i tre stycken PVD-ytor (modern beläggningsprocess som ger en robust ytfinish samt extra motståndskraft mot repor och hårda rengöringsmedel): borstat rostfritt stål, borstad brons och polerat guld.

Läs mer på www.duravit.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.