Gröna avståndsmätare med smarta funktioner

Gröna avståndsmätare med smarta funktioner

Grön laser syns som bekant upp till fyra gånger tydligare än röd. Det gäller såklart även för de här nya, IP54-klassade avståndsmätarna från FLEX, som också kommer med smart funktionalitet som höjdmätning med indirekt avståndsmätning, automatisk beräkning av enskilda väggytor med samma höjd samt permanent vinkelmätning för kontroll av mätpositionen. Tre referenspunkter, max/min-funktion och minnesfunktion för upp till 99 värden finns att tillgå. 

Den huvudsakliga skillnaden mellan de två modellerna ADM100 G och ADM100 G är att den förstnämnda har ett något större arbetsområde, 0,05–100 meter jämfört med 0,05–70 meter för ADM100 G. Precisionen är densamma: 3 mm. Behöver du fästa avståndsmätarna på stativ finns även en gänga för detta ändamål. Drivs antingen med laddbara batterier, som laddas via Micro-USB, eller med vanliga AAA-batterier.

Läs mer på www.flexscandinavia.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.