Grön 360 graders krysslaser från Hultafors

Grön 360 graders krysslaser från Hultafors

Få hjälpmedel underlättar jobb som rördragning, kakelsättning, tapetsering i samma utsträckning som laser. Med Hultafors nya, IP54-klassade 360 graders-modell H3x360G har du tre separata (en horisontell och två vertikala) projektioner som korsar varandra i 90 graders vinkel, att jobba med när du behöver markera referenspunkter på tak, väggar och golv på arbetsplatsen. 

För att spara på batterierna (drifttiden ligger på cirka 8 timmar med alla tre linjerna påslagna), eller för att fokusera, kan varje linje sättas på och stängas av individuellt – eller låsas för arbete med lutningar. Räckvidden ligger på cirka 30 meter, med en tolerans på 0,3 mm/m. Alternativt 80 meter med Hultafors mottagare.

Levereras i stöttålig väska med batterier och laddkabel. Bra att känna till är också att huset är försett med standardstativfästen: 1/4″ och 5/8″.

Läs mer på www.hultafors.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.