Grått, gult eller styrka

Nytt sortiment skyddsglasögon från Milwaukee
Grått, gult eller styrka

Skyddsglasögon som skyddsglasögon, inte sant? Visst, kanske för den som också handlar sina vanliga glasögon på macken snarare än hos optikern. För proffs med högre aktning om personlig säkerhet än så, är Milwaukees nya sortiment av skyddsglasögon definitivt värda att kolla in. Här vankas nämligen repbeständiga, imfria glas, ett helt gäng spännande färger och samma fina egenskaper som Milwaukees Permormance-glasögonen med bland annat flexibel näsbygel för bättre passform över andningsskydd.

Alla de nya skyddsglasögonen, förutom modellerna med styrka (som går att få mellan +1,00 och +2,50) finns numera i modeller med klara, tonade, grå och gula glas för optimerade för olika arbetsuppgifter. Som exempel ger grått glas ett optimalt skydd mot starkt ljus och bländning från inomhusbelysning, medan gult glas är kanon för lager med industriell belysning eller personal vid ljusstarka bildskärmar. Läs mer på se.milwaukeetool.eu

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.